De zanggroep van de vereniging! 'De Disselzangers'

Binnen de seniorenvereniging hebben we diverse activiteiten, een daarvan is ons koor De Disselzangers. Ongeveer 6 jaar geleden is dit koor door een aantal enthousiaste leden opgericht. De eerste tijd van ons bestaan hebben we met huis en tuin geluid apparatuur de nodige liedjes ingestudeerd onder leiding van Mathilde van Knippenberg. De muziek en teksten werden en worden verzorgd door Jan van Grinsven, die hier de nodige tijd in steekt. Zij vormen samen met Jose Piek en Jan Piels de koor commissie.

Bij optredens bleek, dat de huistuin installatie de nodige kuren vertoonde en ons nog al eens in de steek liet. Door de medewerking van het bestuur konden we betere apparatuur aanschaffen, wat de kwaliteit van het koor ten goede kwam.

In de loop van de jaren hebben we al veel optredens verzorgd in bv verzorgingshuizen, zuster verenigingen in de Bommelerwaard en daar buiten en diverse festivals bv Grave en Velp. Wij zingen uitsluitend Nederlands talige liedjes. De repetities van ons koor zijn op woensdag avond vanaf 20.00 uur in De Dissel. Wij bestaan inmiddels uit 40 leden, maar we kunnen nog wel mannen gebruiken om ons koor te versterken. Heb je interesse neem dan contact op met Jan Piels 0735993768/0618779416.

Voor dit jaar hebben we nog een paar openbare optredens namelijk;

– geen data meer