Afscheid bestuursleden

Afscheid bestuursleden
19 maart 2014 sintjozef

Afscheid bestuursleden - Sint Jozef Ammerzoden

Zilveren Speld KBO-Brabant voor Willy Hak-Govers.

De speld wordt uitgereikt door de heer Lamers, Willy is 9 jaar bestuurslid geweest en in die periode heeft ze ervoor gezorgd dat elke maandag de yoga kon doorgaan, ze regelde de maandelijkse Bingo waarvoor ze steeds leuke prijsjes wist te bedenken, ze zorgde ervoor dat er elke maand gesjoeld kon worden en regelde samen met Rina v/d Oord alle loterijen die we hebben gehouden in die 9 jaar.

Zij blijft gelukkig nog wel de coördinator van de Yoga en blijft ook nog het sjoelen voor haar rekening nemen.Was en is ook zeer betrokken bij het wel en wee van al onze leden.

Zilveren Speld met Goud voor Rina van den Oord-Jong

Rina is 9 jaar bestuurslid geweest en 5 jaar bestuurslid van de Kring Maas-Dommel. Sinds 2009 heeft zij de functie van vice-voorzitter van onze vereniging naar volle tevredenheid vervult. Ook was zij de coördinator van de groep Zorg en Welzijn en de handwerkgroep. Samen met Willy Hak regelde zij alle loterijen die we hebben gehouden in die 9 jaar en organiseerde zij diverse uitstapjes voor onze vereniging.

Namens onze vereniging zat zij ook in het bestuur van de Stichting Welzijn Ouderen Bommelerwaard. Rina was en is ook zeer betrokken bij het wel en wee van al onze leden.