Slider 3 - Jeu de Boule Vereniging L'Ammerzo
Slide background
Slider 2 - Jeu de Boule Vereniging L'Ammerzo

Jeu de Boules vereniging L'Ammerzo

- clubkampioenen 2016: Raijmondo en Corella de Blij –

–  clubkampioenen 2016: Raijmondo en Corella de Blij –


“Durf de uitdaging aan te gaan en kom drie keer gratis meedoen op een maandagavond.

Opgeven of meer informatie?

pr@l-ammerzo.nl of ‘s avonds 073-6894193

Ons  clubgebouw staat tussen de fietscross en de hal van het handboogschieten; Hoge Weiden 18 te Ammerzoden”

Openingstijden Boulodrome:

  • Zondag: alleen voor Inlooptoernooien, die zodanig bekend gemaakt worden. Dit is meestal op de eerste zondag van de maand.(niet in januari) Inschrijven: 13.00uur, aanvang 13.30uur.
  • Maandagavond: van 19.00 –22.00 uur.
  • Woensdagavond: open van 19.00 –23.00 uur :Onderlinge woensdagavond competitie
  • Vrijdagmiddag: van 14.00 tot 18.00 uur
  • Zaterdagmiddag vanaf 14.00 tot 18.00 uur

Sluitingstijden:

Algemeen geldt dat de boulodrome ( en dus ook de kantine) binnen 1 uur na afloop van de wedstrijden sluit. Telefoonnummer van de kantine is 073-2055472

De accommodatie

De accommodatie beschikt over 16 verwarmde en verlichte binnenbanen, over 32 buitenbanen, een gezellige kantine en toiletten. Er kan dus altijd, onafhankelijk van de weersomstandigheden worden gespeeld. Verder is er een parkeerplaats voor circa 70 auto’ s. Roken op de binnenbanen (en in de kantine) is verboden. Sinds januari 2009 beschikt de club over een aparte rookruimte “ ‘t Paffertje”.

De club draait op tal van vrijwilligers zoals barmedewerkers, bestuursleden, mensen voor het tuinonderhoud, schilderwerk, schoonmaken, wedstrijdleiding of technisch onderhoud, scheidsrechters, EHBO’ers en medewerkers voor het clubblad “Het L’Ammerzo-tje”.

L’Ammerzo is aangesloten bij de officiële Jeu de Boules Bond in Nederland, de NJBB. Naast de officiële toernooien die wij organiseren onder de vlag van de NJBB kunnen onze leden uiteraard ook interne activiteiten van onze club verwachten. Kijk bij de agenda voor meer informatie.

Afdelingswintercompetitie (AWC)

Jaarlijks wordt door de Afdeling 05 van de NJBB een wintercompetitie georganiseerd. Er wordt gespeeld in 6 klassen. Onze club komt uit in 3 klassen met 4 teams van 9 personen (per team 3 triplettes). Gespeeld wordt vanaf eind september tot begin maart meestal tegen 5 á 6 deelnemende clubs; dat betekent ongeveer 9 á 10 wedstrijden per seizoen.

Afdelings-competitie (AC)

In het voorjaar wordt de zogenaamde afdelingscompetitie (A.C.) gespeeld .(Ook wel zomercompetitie genoemd) De wedstrijden (4 á 5 per dag) worden gespeeld op drie verschillende dagen en locaties.