Adverteren

Adverteer. Goedkoop. Bereik direct uw lokale doelgroep.

Natuurlijk is het niet logisch als een multinational gaat adverteren op de Ammerkrant want we richten ons op de regio Ammerzoden, Well(seind) en Wordragen. Dat is dan ook meteen interessant als u zich op deze doelgroep richt. Denk aan; U wilt meer bezoekers op uw commercieel event? U heeft een speciale avond georganiseerd in uw restaurant? Een maandaanbieding in uw winkel? Kortom redenen genoeg om te adverteren op de Ammerkrant.

Hoe gaat adverteren in zijn werk?

U kunt op diverse plekken adverteren, in verschillende formaten maar ook de duur zelf bepalen. Het kan zijn dat u 7 dagen zichtbaar wilt zijn maar het kan ook zijn dat u per klik op de advertentie wilt betalen. Het kan allemaal! Hieronder een overzicht van de aantrekkelijke tarieven.

Wat kost adverteren?

We hebben diverse plekken en afmetingen op de website. Denk aan direct boven aan onder de top 5 nieuwsberichten, in het zijmenu, in het zijmenu van ieders nieuwsbericht of onderaan ieders nieuwsbericht. Veel mogelijkheden voor een scherpe prijs. Download de PDF voor de diverse tarieven.

[sf_button colour=”accent” type=”sf-icon-stroke” size=”large” link=”http://ammerkrant.nl/wp-content/uploads/2015/09/Ammerkrant_advertentie_tarieven_20151.pdf” target=”_blank” icon=”fa-file-pdf-o” dropshadow=”no” extraclass=””]Download PDF[/sf_button]

2016 Ammerkrant - Website By Joël